BERJAYA DENGAN BOB2e, AKU DAH MULA KORANG CAMNA

by - Saturday, September 20, 2014

Selama ini aku memang tak pernah ambil peduli pun pasal online bisnes nih, walaupun sebelum ini ada juga cuba jual dua tiga barang kat FB.


Tapi sejak aku sesaja join SPShops hari tuh, aku dapat ramai kawan kat FB dan secara tak langsung aku dapat peluang-peluang menjana pendapatan di FB.

Tapi dalam bebanyak peluang,cuma BOB2e ini berjaya menarik dan memikat hati untuk aku mula jebakkan diri....

Bagi aku plan BOB2e lebih kepada network marketing dan bukannya MLM, walaupun sekali pandang unsur-unsur MLM tu tetap ada.

Sistem Piramid memang tidak dapat kita pisahkan dalam kehidupan kita baik dirumah,dipejabat,disekolah atau dimana-mana saja pasti akan wujud punya lah...

Kenapa BOB2e yang aku pilih? Selepas aku google,aku survey dan aku dapati produk keluaran BOB2e ini memang hot, high demand kata omputih....

Malah paid out juga tinggi tanpa perlu kita cari downline atau kita perlu sponsor orang lain, cukup setakat kita pusing suami isteri saja.

So kalau yang mana nak mula ceburi bidang perniagaan aku cadangkan cuba BOB2e ini ...

Nak tau detail boleh pm di SINI atau kat SINI 

Next entri nanti aku share camna aku cari prospek untuk beli barang atau untuk join BOB2e nih
 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998