ADA APA DENGAN BOB2e?

by - Monday, September 15, 2014

Ada apa dengan BOB2e?
Ramai juga kengkawan yang dok tanya, pasal tengok wall facebook aku penuh dengan BOB2e,penuh dengan L'arome Slimming Serum dan juga L'arome Clearskin.
Aku pun pada mulanya memang tak berminat langsung nak join apatah lagi nak menjual produk nih.

TAPI...


1. BOB2e nih lebih kepada Networking bukan MLM...
2. Walaupun kita tak taja orang, tapi kita masih lagi boleh jana pendapatan yang lumayan.
3. Modal permulaan yang cukup rendah dan kita dah boleh mulakan perniagaan sendiri.
4. Produk L'arome memang terbukti meletop dipasaran dan menjadi satu fenomena di Malaysia sekarang.
5. Keuntungan dan bonus yang cukup lumayan
6. Benda dah laris tak susah nak jual,promote kat FB ja orang berderu PM.
7. Produk unisex,lelaki perempuan boleh guna

 
Bila aku nampak peluang yang diberikan oleh BOB2e ni,aku terus terpikat dan sambaq...
Kalau berminat nak tahu lebih lanjut PM kat SINI cepat...
Rezeki tak kan datang mengolek kalau kita tak berusahakan...
 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998