MACAM BEST JE #SPSHOPS NI

by - Saturday, August 23, 2014

Aku bukanlah jenis yang main join saja peluang menambah pendapatan secara online. Aku study sikit sebanyak dulu,google info dulu dan survey juga di facebook nak tengok camna flow sesuatu plan yang ditawarkan.

So dalam aku google nih,aku jumpa SpShops.com ni then aku google pulak tengok kut-kut ada lah unsur-unsur scam dan sebagainya... TAPI memang malang nasib aku,boleh dikatakan hampir semua yang aku terjah diblog tak pun mengeluarkan sebarang kenyataan buruk mengenai SPHOPS nih.

Malah ramai pulak blogger yang mempunyai traffic dan follow yang ramai jugak join SPHOPS ni.

Jadi untuk tidak merasa ketinggalan aku cuba join,dengan bermodalkan RM10 (korbankan beli rokok untuk hari ni) aku buka satu akuan dengan harapan untuk mendapat pulangan.

Insyaallah aku akan cuba terapkan nilai 4K (kerja kuat kita kaya) dari 4D (duduk diam dapat duit) mana tahu ada rezeki...dapat upgrade motor pun jadilah kan...


SPshops.com adalah satu portal shopping online terkini yang unik, di mana pihak peniaga boleh menjual apa sahaja jenis perniagaan yang halal di sini.dan system web shopping chart yang canggih dan mempunyai system infinity referral.
Anda boleh memasarkan produk atau servis kepada pasaran global dalam program SP Ads , malahan setiap kali anda mengajak rakan bisnes anda beriklan disini anda turut mendapat keuntungan.

Program ini sama fungsinya seperti mudah.my untuk mengiklankan produk-produk DAN LEBIH PADA ITU, program ini memberi anda peluang lebih kepada pengiklan untuk MEMBUAT KEUNTUNGAN BERGANDA-GANDA.

ANDA BERPOTENSI MENJANA KEUNTUNGAN SEHINGGA RM7 JUTA !!

PAKEJ YANG DITAWARKAN: RM10,RM50, RM100
BONUS SPONSOR : 50%
BONUS KEY IN : RM1 - RM5

CARA JOIN

1) Daftar dulu di https://www.spshops.com/rtyusnizal
2) Pilih pakej anda.
.
2) Buat pembayaran (Sila PM di SINI atau tinggalkan komen anda dalam pos blog ini.)
3) Tunggu untuk saya aktifkan anda ( selepas pembayaran selesai)
4) Selepas akaun anda diaktifkan, anda boleh ajak kawan-kawan anda untuk sama-sama join program ini.. INGAT ! Promote link anda. Semakin banyak anda taja orang, semakin banyak bonus sponsor dan semakin banyak potensi income anda.

Ingat kalau nak join...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998