AKU MEMANG TAK DAK IDEA

by - Friday, August 15, 2014

Sebenarnya aku memang dah ketandusan idea untuk mengetuk keyboard nih bagai nak up satu entri.

Kekadang tuh malas dan rasa nak je aku tutup blog ini. Sebab traffic pun bukan ada sangat pun. Kalau nak harap income dari blog nih memang tak harap la, walaupun ada jugak merasa 5usd dari iklan Yllix. Nak harap dapat sponsor post atau produk review mungkin dalam mimpi.



Maybe blog carca marba macam nih susah nak cari makan sikit kut, berbanding dengan depa-depa yang tersohor. Mana taknya blogger famous kalau up satu entri buh gambaq sekeping, ayat baru sebaris dua tapi komen saja berjela-jela.

Tapi kalau setakat gila traffic dan nak dapat keuntungan yang senang, rasanya baik aku buat bolg cerita lucah, paling kurang pun sehari beribu-ribu orang masuk.  

Dalam tak dak idea juga aku berjaya up kat satu entri ini...



 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998