#MALAYSIAkU YB TENGOK BOLA KE TAK?

by - Monday, July 14, 2014

Satu lagi tweet dari Ahli Parlimen Malaysia yang kena print screen dan menjadi viral. Kalau sebelum ini YB Kinabatangan kena belasah di media sosial kini YB Bukit Katil Melaka,Shamsul Iskandar pula yang kena.

Lain kali para YB nih tolong dapatkan fakta yang betul dulu untuk di update ke media sosial, ye lah awak tu YB yang dipilih oleh para pengundi. Kalau yang mudah sebegini pun fakta dah tak betul,agak-agaknya apa lah nasih para pengundi dikawasan Parlimen yang diwakili adakah selama ini disajikan Fakta atau AUTA.

Tak salah kalau YB dapatkan info dari lawan web FIFA terlebih dahulu untuk update tweet tu kalau tidak jadi macam ni lah kena bahan di media sosial balik...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998