#MALAYSIAku : SIAPA AMBIL PEDULI

by - Saturday, July 05, 2014

Gambar ini disumberkan dari facebook news feed. Rasanya keadaan papan tanda ni dah lama berkeadaan macam nih.

Aku pasti pihak berwajib pasti nampak sebab tempat papan tanda nih terletak kat satu kawasan yang boleh dikatakan sibuk pada siang hari di Butterworth.

Tapi mungkin kerana sikap TIDAK APA so papan tanda nih akan kekal begitu buat satu tempoh yang agak lama.

Pastinya orang ramai takut "mengusik" papan tanda ni mungkin kerana takut niat yang baik disalah ertikan...maksud aku dalam masa cuba nak betulkan nanti datang pihak berkenaan tuduh nak vandal atau nak curi pula.

So harap pihak brrwajib tuh dapat lah ambil perhatian yang sewajarnya.

sent from
Asus Zenfone

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998