#MALAYSIAku ADA JUGA MANUSIA MACAM NI

by - Saturday, July 12, 2014

Ada juga manusia yang macam nih kat Malaysia rupanya. Mungkin makhluk Allah ini tidak paham kegunaan media sosial atau pun facebook kut.

Kalaulah dah bosan,apa kata bukak akaun untuk sendiri tengok jangan add dan jaan request friend,biaq saja friendlist tu untuk diri sendiri.

Malah lebih afdal kalau tv yang ada kat rumah pun sedekah kat orang lain,handphone,tablet,laptop atau gadjet yang ada akses internet semua dia campak dalam tong sampah.

Atau mungkin juga dia nih patut berpindah ke dalam hutan ataupun gua.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998