DAVID BLAINE DATANG KE MALAYSIA

by - Friday, July 11, 2014

Walawei...macam tak percaya pulak aku baca...David Blaine akan datang ke Malaysia bulan 9 nanti.


Siapa yang tak kenal David Blaine nih memang dia... bak kata RE dalam filem DO RE MI tuh..

Blaine terkenal dengan magik jalanan dan jugak aksi-aksi yang ekstrem .Sebelum ini pernah disiarkan di AXN

Dengan tema Real & Magic,David Blain akan membuat persembahan di Stadium Negara.

So sesapa yang nak dapatkan tiket boleh la beli secara online di  TICKETPRO dengan harga Early Bird serendah RM125.00.


 So kalau yang mengharap tiket free,kita tunggu lah kut-kut ada blogger-blogger otai nak buat contest atau ada sponsor-sponsor yang sudi bagi free kat blogger.

Tapi kalau tahap blogger macam aku nih....dah kompem kena beli sendiri punya lah.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998