DAPAT JUGA SEKEPING

by - Friday, July 25, 2014

Semalam baru je up satu entri pasal kad raya, yang bagi aku semakin hilang ditelan dek peredaran zaman. Terima kasih juga kepada mrjocko yang sudi retweet post aku kat twitter.

Dapat lah sikit UV dari situ, kalau tidak statistik cuma dari blog ping saja la yang dok dapat.

Apa yang aku post kan semalam memang satu kenyataan,tradisi nih dah semakin menghilang. Silap-silap setahun dua lagi duit raya dengan sampul pun akan lenyap digantikan dengan debit gard atau gift card...

Mana kita nak tau kan...macam-macam boleh jadi.


Tapi tadi lepas Jumaat masuk office,tengok ada sampul atas meja. Dari rupa bentuk sampul tuh dah memang  boleh agak dengan penuh confident yang aku dapat kad raya.

OK lah dari tak dak langsung dapat jugak sekeping.

Itu pun dari vendor yang dan sign mati contract dengan company aku la nih....

Kalau tidak jangan harap la nak dapat

Zaman memang dah banyak berubah,tradisi ditenggelamkan oleh digital...


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998