DANIA DAH 7 TAHUN

by - Wednesday, July 23, 2014

Hari ini 23/07/2014 Nur Dania Danielia dah mencecah umur 7 tahun...uik dah besaq pun ye.
Since that aku saja tak mau ingatkan dia dalam minggu nih,maybe malam nih boleh bagi suprise kat dia kut.

Kat facebook page depa dua beradik nih pun aku saja tak mau update pasal hari nih...
 
Rasanya kat rumah ramai yang tak ingat maklumlah sibuk dengan puasa dan persiapan nak raya kut.

Apa pun...HAPPY BIRTHDAY NUR DANIA DANIELIA...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998