Header Ads

BUBUR LAMBUK PERCUMA DARI GIANT

Esok bertempat di Giant Hypermarket Banting dan Jalan Kebun Selangor, Pasaraya Giant akan memberikan bubur lambuk kepada para pelanggan dan penduduk setempat secara percuma.

Sesapa yang duk dekat area situ atau yang kebetulan akan shopping kat situ boleh lah mengambil bubur lambuk yang bakal diagihkan mulai jam 5 petang - sehingga kehabisan stok.

Kalau tanya aku ada artis atau tak....tak dapat aku nak jawap, tapi hari tuh buat di Giant Sungei Petani ramai jugak la artis yang turun sediakan dan agihkan bubur lambuk nih.

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.