LAYAN TRANSFORMERS DI GURNEY PARAGON

by - Saturday, June 14, 2014


Actually ini upah Hfiy sebab berani pergi dentist, tapi upah nih diberi sebelum dia di bawak ke dentist hari tuh.

Memandangkan time sampai kat Penang dah dekat dengan lunch time, so aku terus lajak ke Gurney Paragon dulu.

Dari sumber whatsapp kengkawan kata ada Prime ngan Bumblebee kat situ so sementara nak tunggu lepas time lunch, aku baaw lah dia mai tengok nih dulu.

Tapi Hfiy tetap macam Hfiy...kalau nak ambil gambar dia memang payah, maybe nak simpan nilai kehenseman tuh secara ekslusif kut.

Yang terlebih excited bukan aku dan bukan juga Hfiy....tapi.... tengok lah gamba-gambar kat bawah nih





































Nasib baik lah zaman digital guna memory card, kalau guna film roll mau bergulung yang buang kalau nak ambil gambaq Hfiy Mifzal nih

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998