Header Ads

ALAHAI MALAYSIA

Kalah lagi!!!
Inilah nasib pasukan Hoki Malaysia, kalah 5-2 pada game terakhir menentang Spain tadi.

Malaysia la ni dok ada ditangga terakhir dalam grouping.

Untuk semua games dalam group, pasukan Malaysia bernasib baik sebab S. Kumar berada didalam kelas yang tersendiri yang boleh dipanggil world class.

Kalau Kumar tak perform dalam tournament, ni dah pasti pasukan Malaysia dikenduri bolosan puluhan gol.

Sisa-sisa perjuangan yang ada cuma untuk mengelakkan dari berada dikedudukan yang akhir dalam tournament ni. Cuma ini saja harapan yang masih ada...

itu pun kalau pemain masih bersemangat lah kan...

sent from asus zenfone 4

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.