KE TEPI FAIZAL, SELAMAT TINGGAL RAZIE.... KINI MASA HFIY!!

by - Friday, May 02, 2014

Suatu hari nanti, nama-nama seperti Razie Rahim,Izwan Firdaus,Faizal dan Fitri Shaari, Tengku Ahmad Tajuddin,Ismail Abu dan ramai lagi pemain hoki negara akan menjadi sejarah.


Dan pastinya suatu hari nanti nama yang bakal disebut-sebut oleh para peminat hoki Malaysia mahupun dunia ialh tak lain dan tak bukan...

HFIY MIFZAL..

Tak percaya?

Tengoklah aksi-aksi bakal pemain sebutan dunia hoki sedikit masa lagi...



Berbekalkan kayu hoki berjenama TK yang terpaksa dibalut plaster pasal kayu lama,
Hfiy pun sibuk nak beraksi.

Setiap kali ada friendly games mesti dia nak ikut, yang jadi masalahnya aku lah susah pulak nak main...hahaha

Tapi tak pa biaq dipupuk minat dari sekarang,baru nak masuk 3 tahun... in sha allah perjalanan masih jauh lagi untuk dia berjaya kalau betul-betut minat.


Cuma masalah dia sekarang kayu dengan tuan dah sama tinggi...

nak kena cari junior stick pulak bagi kat dia dulu nih...


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998