YANG DAPAT KITA TENGOK DAN RASA

by - Monday, April 14, 2014

Kalau tadi siang dah up entri pasal Muzium Chocolate and Coffee, apa kata kali nih kita tengok lak antara chocolate dan coffe yang dijual kat sini.

Walaupun kebanyakannya yang dijual berjenama Beryl's yang boleh dibeli dikedai-kedai luar tapi ada beberapa jenis yang mungkin belum kita jumpa dipasaran contohnya coklat berperasa chilli. 

Jom kita tengok apa yang ada kat dalam Museum tuh..














 Entah macamana yang nih boleh jadi best selling product kat sini aku pun tak pasti











You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998