WARTAWAN PUN TAK SANGGUP NAK PUBLISH VERSI PENUH

by - Wednesday, April 23, 2014

Kecoh jugak la sehari dua nih pasal fesyen teletubbies yang digayakan oleh seorang artis wanita yang dah berhijrah.

Kalau ikut empunya diri, dia salahkan orang lain pasal memuatnaik gambar yang dia post ke dalam akaun private Instagram dia.

Katanya mungkin follower dia yang buat.sebab akaun dia cuma untuk pengikut istimewa saja.

Untung lah sapa pengikut istimewa,dapat melihat secara istimewa

“Penyebaran gambar itu dibuat sendiri oleh pengikut saya. Kerana itu, masyarakat luar mendapat dosa percuma daripada Tuhan,” katanya menerusi akaun Instagram miliknya pada petang Selasa. - mstar

Kita dapat dosa dari benih yang dia tabur?

Lawak gak lah statement yang dibuat, memang kita tak sempurna tapi rasanya sudah pasti sebelum keluar denga berpakaian macam nih dah pasti berpuluh kali dia pusing depan cermin tak kan tak perasan kut yang membukit,yang membusut semua jelas orang nampak!!!


Dah awak tuh retis sedikit sebanyak orang mesti perati walaupun dah suam diarus perdana.

Lagipun akaun private anda tuh bukan untuk tontonan sang suami saja kan, kalau memang privae untuk muhrim boleh lah jugak nak salahkan orang lain pergi ceroboh.

Dan parti yang dibuat pun bukan dalam bilik kat rumah tapi kat hotel,so banyak lagi la mata yang memandang...

Bak kata Prof Izi...
Renung-renungkan dan selamat beramal... 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998