ORANG LELAKI TAK TAHAN LAMA?

by - Saturday, April 12, 2014

Kalau yang perempuan sibuk dengan kurus,putih,gebu,ketat dan sebagainya, yang lelaki cuma ada ada tiga saja yang sering diwar-warkan besar,panjang dan tahan lama.

Tak percaya scroll lah timeline kat facebook mesti ada bermacam produk lelaki untuk ketiga-tiga tuh.



Gel,serum,herba,kopi dan bermacam lagi, itu di media sosial. Cuba pulak selak suratkhabar kalau dulu penuh dengan iklan Ah Long, al ni penuh dengan iklan power nak besar,nak panjang atau tahan lama.

Tapi dalam bayak-banyak tuh,semua lebih untuk iklankan TAHAN LAMA!

Adakah lelaki sekarang memang tak tahan lama? Tak sampai 5 minit dah terkulai layu?

Kalau dulu bab nih kira malu untuk lelaki nak mengaku,tapi sekarang cuba tengok kat facebook, satu posting gel tahan lama beribu yang Like,beratus yang tanya.

Zaman mungkin dah berubah sama,perkara macam nih dah menjadi kebiasaan dan keterbukaan dah diterima.

Cuma aku tak pasti berapa ramai yang berjaya dengan bantuan ubat-ubat macam nih. Memang ada testimoni dari penjual, tapi kesahihannya tak dapat pula kita nak tentukan. 

Sebabnya testimoni datang dari pihak yang memberi,dari pihak yang menerima tak pernah pula aku tengok depa tunjuk.

Tapi tak salah rasanya untuk depa mencuba selain cuba untuk mengembirakan pasangan depa juga mampu mengembirakan para penjual.

Cuma kena beringat sama lah, dari boleh dok guna macam biasa takut tak boleh guna terus bila asyik mengharapkan bantuan saja kan...


 p/s: ingat nak jadi stokis produk camni...MASYUKKKKKKKKKK

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998