KALAU IKUT NASIHAT...

by - Saturday, April 05, 2014

Kalau ikut nasihat otai, blog sentiasa kena update...
Kalau ikut nasihat otai  paling kurang satu entri...
Kalau ikut nasihat otai kena curah idea sendiri...
Kalau ikut nasihat otai kena perah idea sendiri...

Yup itu kalau ikut nasihat otai lah...tapi kalau jenis yang macam aku nih otak sentiasa beku idea sentiasa tepu nak update macam mana.

Kalau otai, up satu entri beribu UV mari,beratus komen diberi, mencurah rezeki menanti...

Itu otai, kalau aku, up beribu entri belum tentu ada yang beri komen, UV pun belum tentu nak serbu masuk,rezeki kena tunggu gaji..

Itu lah bezanya aku dengan otai kan...





You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998