HAPPY BIRTHDAY ABAH

by - Wednesday, April 09, 2014

Happy Birthaday Abah 

erk....

birthday aku lah tu

hahahaha

Actually birthday aku bulan lepas, baru teringat nak up entri nih pasal tadi masa transfer photo dari dslr tiba-tiba muncul gambaq dua keping nih.

Aku pun terlupa yang hari tuh depa ada amik gambar guna dslr maklumlah selalu depa dok guna kamera hanpone ja pastu terus upload kat fb ngan instagram.

Thanks to wife and kids yang belikan kek birthday yang ke ....

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998