#ASTRO NJOI RM228 ATAU RM328?

by - Friday, April 11, 2014

Kalau berdasarkan apa yang tertera dan apa yang aku faham pada webpage  +Astro Njoi kat SINI pendaftaran memang percuma dan harga promosi RM228 berbanding RM328 harga biasa.


Dengan Njoi anda akan dapat menikmati 22 saluran Tv dan 20 saluran Radio untuk hiburan, informasi dan pembelajaran. Cuma RM180 harga promosi sahaja.
Dalam erti kata lain RM180 untuk complete package seperti diatas + RM100 untuk pemasangan.

Itu pada laman web, so aku cuba try test tanya staff kat booth Astro betul ke dan valid lagi ke promotion macam nih.

Jawapan dia mudah saja, "bang, webpage tuh lama tak update lah".

Jadinya satu benda yang sama tapi lain harga lah dan info yang berbeza!

Agaknya kalau aku guna printscreen dari web page agak-agak aku boleh dapat tak harga seperti yang tertera?

Lagi pun tidak pula diletak tarikh sehingga bila tempoh promosi tuh kan. 



Nak tanya online...dari pagi sampai sekarang depa dok offline ja.

Ermmm terbantut lah niat aku nak pasang +Astro Malaysia walaupun cuma Njoi!!


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998