AEON PERDA BAKAL BERPINDAH

by - Monday, April 14, 2014


Aku ketingalan news rupanya,AEON yang sekarang bertapak di Perda akan ditutup dan bakal beroperasi ditapak baru dekat Alma, depa kata dekat dengan Tesco.

Patut la aku tengok sakan saja orang dok shopping minggu lepas, parking kereta pun memanjang full.

Semua kedai dengan banner clearance sales,relocation sales dan ada jugak yang letak closing down sales.

Kalau tak silap hari nih last untuk clearance sales tuh.

Cuma tengah terpikir,siapa yang nak take over bangunan nih. Kalau tak pakat nampak lah akan jadi port segala macam punya port.

Tesco,Giant tak mungkin tapi kalau Mydin dan UTC mungkin juga bertapak disini.

Apapun kita tunggu dan lihat je lah,sementara tuh orang Alma pasti ternanti-nanti kemunculan AEON yang akan meyebabkan jalan bertambah sesak lagi.

p/s: adakah LULU akan bertapak disini??

You May Also Like

1 BeLoQeR

  1. Aeon diganti dengan Parkson. Tingkat 2 pula akan renovate dan jadi sebagai ruang perniagaan. Tgv akan tambah dari 5 screen ke 8 screen.

    ReplyDelete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998