TAKZIAH DAN AL FATIHAH...

by - Wednesday, February 05, 2014

Seperti biasa awal-awal pagi, browse dulu semua paper online  yang ada bermula dari mstar,kosmo,bharian,utusan dan metro.

Dalam dok browse, terbaca nih kat Metro dengan tajuk "Tedung Selar ragut nyawa".

Berita pasal pemain ular yang maut dipatuk ular. Aku renung lagi gambar nih, pasal rasa macam tengok.

Pas tu tanya member ,dia pun kata macam familiar je muka arwah nih. Kemudian kami sama-sama teringat, yang arwah pernah perform masa dinner function kami tahun lepas.

Difahamkan arwah maut bukan sewaktu pertunjukkan tetapi semasa cuba menangkap ular tersebut yang sepanjang 4 meter di Sungai Petani.

Selepas 4 hari bertarung nyawa arwah akhirnya menghembuskan nafas di HSAH dan disahkan akibat patukan ular tersebut.

Jadi marilah sama-sama kita sedekah al-fatihah kepada arwah... AL FATIHAH.

Dibawah adalah aksi-aksi yang sempat dirakamkan semasa function tahun lepas.

















You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998