PATUTLAH MAMPU AMBIL ALIH CARREFOUR

by - Friday, February 14, 2014

Carrefour dah lenyap dari bumi Malaysia kerana diambil alih oleh AEON dan diberi branding baru sebagai AEON BIG.


Nasib Carrefour sama seperti nasib beberapa pasaraya atau supermarket yang pernah bertapak di Malaysia sebelum nih macam TOPS,BILO mahupun Super Departmental Store.

Dan aku pasti kalaulah dengan harga jualan yang macam dibawah nih, +AEON bukan saja mampu beli +Econsave tapi juga Tesco,Mydin dan jugak Giant untuk menjadi retailer terunggul di bumi Malaysia

Kalau lah yang 10's nih dah cecah RM10.75, agak-agak yang 30's berapa pulak harga yang depa jual kat +Aeon Big nih.

Aku pasti jawapan yang akan diberikan nanti...system error atau pun price change error

Tak percaya hangpa cuba forwardkan kepada management Aeion Big tengok apa jawapan depa





You May Also Like

1 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998