KL HANG TUNGGU AKU SAMPAI

by - Thursday, February 27, 2014

Lama jugak aku tak turun KL, lagi lama rasanya aku tak turun KL dengan satu team. 


Dan lama juga tak beraksi di stadium hoki KPM atau dikenali dengan stadium hoki Pantai satu ketika dulu.

Seindah nama Pantai,macam tuh lah dulu permukaan stadium astoturf nih, konsep guna pasir halus bukan main sembur ayaq macam sekarang.

Kalau dulu main kat stadium nih,semura main atas kertas pasir yang besaq. 

Kalau tak bercalaq, tak bergaris, tak luka masa main kat sini maknanya player tuh dok kat bangku simpanan ja lah.

Dulu pernah kena injection dekat 3 jarum ngan doktor pasal luka teruk sangat masa main kat sini.

Esok malam aku turun KL untuk tournament EC 100 years Invitation, harap-harap boleh dapat balik lah aura top performance masa main kat sini dulu...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998