FAKTA BERGAMBAR 10 TAHUN FACEBOOK

by - Thursday, February 06, 2014

Facebook dah cecah 10 tahun rupanya. Baru aku faham sekarang,patut lah ramai yang updates status bervideo semalam kat timeline.
Semua pakai tayang filem lookback profile memasing...hahaha 

Wokey semperna Facebook lookback nih,jom kita tengok fakta bergambar yang disumberkan dari SINI

Selain fakta mengenai facebook,ada juga info top 5 yang paling popular di Malaysia.



Cuba tengok kat mana-mana fakta yang diberi nih,mana lah tau kita terdiri didalam statistik tuh sama...yang pastinya dalam top 5 tuh dah tentu bukan kita baik aku mahupun hangpa kan...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998