ESOK VALENTINE'S DAY

by - Thursday, February 13, 2014

Esok 14 February, hari memperingati kekasih,maybe start malam nih dah ada kut yang dah mula bercandle light dinner atau ada yang dah pun menempah bilik hotel untuk meraikannya.

Kedai bunga mesti sold out punyalah semua jenis bunga ros baik sekuntum,sejambak mahupun sebakul. Tak termasuk lagi hadiah-hadiah umpan untuk buktikan "kasih sayang" tak beerbelah bagi.

Walaupun haram untuk disambut seperti kata cerdik pandai hal ehwal agama,walaupun ada pihak-pihak yang berusaha untuk untuk menyedarkan tapi pasti ada yang tidak mengendahkannya.

Ok lah kalo dah moden sangat,dah sosial sangat,dah omputih sangat nak celebrate jugak apa lagi yang mampu dibuat.

Cuma jangan nanti bulan November nak mai nih tiap hari keluaq berita keluaq paper bayi mati kena buang,kena tanam,kena baling dan sebagainya dah la...

p/s: tak caya tengok lah berita,bacalah paper mesti ada couple yang kena cekup semata-mata nak buktikan "kasih sayang"

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998