DIIKTIRAF KEMENTERIAN KESIHATAN?

by - Tuesday, February 25, 2014

Kalau sekali pandang, iklan pada tiang elektrik ini ada lah pemandangan biasa yang boleh kita tengok dimana-mana tempat.

Bukan saja pada tiang pada pondok telephone,pada pokok dan mungkin jugak di bas stand yang ada.

Cuma yang menarik minat aku pada iklan yang ditempek disekitar jalan kat Penang nih bukan pasal ada khidmat urut batin ataupun urut badan....

Jom kita zoom sikit lagi tengok iklan nih
Tu dia habaq mai kat hang pa, bukan saja berdaftar malah di iktiraf oleh +Kementerian Kesihatan Malaysia .

Cuma yang tak nampak kat iklan nih kalau lah betoi berdaftar,mesti ada alamat perniagaan,ada segala macam nombor pengesahan kan...

Ini yang ada cuma nombor telephone saja tanpa nama.
Nak cukupkan kesedapan lagi ditambah perisa, tersenarai dalam +Malaysia Book of records.

Cuma tak berapa nak pasti lah dalam kategori mana rekod yang dia cipta.

Kalau boleh aku nak mintak tolong bro +Mazidul Akmal Sidik guna kan sumber yang dia ada untuk bagi pencerahan sikit kut celah mana rekod yang depa ni pegang.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998