UNTUNG LAH SIAPA ADA PROTON WIRA

by - Monday, January 06, 2014


Rasanya semua dah pun baca paper hari nih kan. Selain dari segala isu semasa,dunia,sukan,politk serta bermacam lagi, rasanya ini yang paling menarik perhatian ramai pembaca kut... antara tajuk beritanya "4 LEMBU NAIK WIRA"(Harian Metro).

Jadi kepada pemilik kereta buatan Malaysia kita boleh berbangga, model Proton Wira dah terbukti kelasakkannya dan kekuatannya.

Dan pastinya dengan kejadian sebegini akan menaikkan lagi "second value" kereta Proton Wira. Mana tak nya kejadian ini boleh dijadikan ukuran oleh penjual kepada pembeli kereta.

Mungkin juga nanti penjual kereta terpakai akan mengatakan kepada pembeli...

"Proton Wira memang lasak dan kuat, bukan saja orang tapi lembu pun mampu dibawa"

Atau mungkin ini...

"Lebih baik encik beli Proton Wira Sedan, ruangan dalaman kereta yang luas mampu untuk memuatkan 4 ekor lembu selain dari pemandu dan penumpang hadapan"

Jadi kalau ada yang hendak membeli kereta keluaran luar negara, kejadian ini harus diambil kira sama...

Jom kita tengok lembu naik Proton Wira (photo dari FB Pilot One Bikers)







p/s: naik baik penyangak tu sempat lari...kalau tidak

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998