TAHUN DAH BARU, BLOG PUN BERWAJAH BARU

by - Monday, January 13, 2014

Semperna dengan tahun baru..yang dah hanpir dua minggu berlalu,beloq aku yang tak seberapa nih pun nak jugak berwajah baru.

Bukan apa, saja nak bagi nafas dan imej baru sikit kat blog. Manalah tau kut-kut ada rezeki nanti dengan domain sendiri dan dengan wajah yang sedikit diperbaharui.

Aku guna template nih jer untuk make up blog ni.


Dengan sedikit modification dari yang asal,lagi pun tempalate ni dah ada "featured post" tak perlu nak guna slider lagi dah.

So kalau yang mengaku dirinya blogger tapi malas nak main-main skrip..apa kata cuba je template macam nih...tak susah mana pun. 

Cuba pi korek kat SINI mana tau ada yang berkenan dihati

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998