RAMAI PEMINAT NIMOTA CK9 RUPANYA

by - Friday, January 31, 2014

Salah satu keyword yang bawak pengunjung singgah ke beloq aku yang tak seberapa nih ialah NIMOTA CK9. Memang sebelum nih aku pernah keluarkan dua tiga entri pasal Nimota CK9 tapi memang sekadar entri saja.

nimota ck9

Kalau nak mintak review atau nasihat pasal NIMOTA CK9 ni rasanya aku memang tak layak langsung. Lagi pun aku bukannya pemilik jenama NIMOTA CK9 ni walaupun ada kengkawan yang memlikinya.

Kalau nak tanya laju atau tidak,kalau nak compare sebagainya apa kata hang pa terjah saja facebook group atau page NIMOTA CK9 nih.

Atau kalau yang berada dikawasan Penang atau Butterworth apa kata hangpa pi saja Merah Speed kat Permatang Tok Kandu,pomennya nama Mior,sebab bikers NIMOTA CK9 utara selalu lepak kat situ.

Boleh la hangpa mintak pendapat,mintak pandangan atau maybe dapat mintak test drive.
Kalau hangpa setakat menggunakan khidmat pakcik GOOGLE saja rasanya tidak memadai kut. 

Cuma apa yang boleh aku bagitau dengan harga yang mampu milik hangpa pasti akan menjadi salah seorang pemilik "SEROPABIKE" di Malaysia

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998