MARAH WALAUPUN DIKELUARKAN NOTIS?

by - Friday, January 31, 2014

Ramai yang merungut,yang marah bila CIMB nak menaik taraf perkhidmatan perbankan mulai malam ini sehingga pagi hari Isnin nak mai nih.

Rasanya memang tak salah kalau pengguna nak merasa marah sekali pun, bukan sebab nak menaik taraf atau bukan jugak sebab notis pemberitahuan yang dikeluarkan.

Cuma rasanya ramai yang marah sebab dibuat pada musim cuti perayaan macam nih!!

Agak menyusahkan juga kepada mereka yang hanya memegang kad atau akaun dengan CIMB ini bila urusan semua bakal tergendala.

Nak buat beli barang dapur,nak buat belanja raya ,nak bagi angpow lagi...mana orang tak marah kan. 


Kalau lah nak upgrade sekali pun kenapa tidak dibuat pada hari-hari biasa,sekurang-kurangnya orang ramai masih lagi boelh berurus niaga dikaunter-kaunter bank.

Kadang tu walau niat tu baik tapi mendatangkan kesusahan juga kepada orang lain...

You May Also Like

1 BeLoQeR

  1. at least cimb dah bg notis...so, sblum tiba tarikh yg ditetapkan..buat lah segala urusan yg berkaitan...tp apakan daya..dah sikap org ramai yg suka buat sesuatu last minute...huhu..tp betul juga..kenapa mreka buat time2 perayaan mcm ni kan..

    ReplyDelete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998