JOM MANDI KOLAM

by - Monday, January 27, 2014

Asal lalu kat parking ja,mesti ajak mandi kolam, tak kira siang malam. Mesti dia ajak mandi kolam.
  
Dah tiap hari sangat dok ajak mandi kolam kat bawah rumah, semalam bawak jugak la Hfiy pergi mandi kolam.

Lagi pun memang lama jugak tak bawak dia pergi mandi kat pool nih, dah memandangkan semalam cuti yang tak ada sebarang agenda dan kat area pool tuh pun tak dak orang so aku pun tunai lah hasrat dia nak mandi kolam...





Macam biasa lah aksi "peace" tuh tetap ada punya...hahaha dan yang pastinya aku pun tetap kena mandi sama la dengan dia

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998