BLOGGER IN THE MAKING?

by - Saturday, January 11, 2014

Khusyuk nampak...

Kalau nak melentur buluh biar dari rebungnya...itu kata orang tua-tua kita.

Zaman sekarang ini hidup sebagai blogger atau pun orang yang hanya mengadap skrin komputer kat rumah pun boleh hidup senang lenang.

Tak kiralah apa saja niche diblog atau bisnes online,kalau terkenal dan berjaya pasti boleh hidup makan gaji dengan gajet sedia ada baik komputer,laptop atau pun smartphone.

Harapnya si hensem aku nih ada bercita-cita untuk menjadi blogger yang berjaya satu hari nanti

Sekarang dah advance sikit, kalau tidak handphone S3 umi dia jadi mangsa, sekarang lappy pulak bakal menjadi hak mutlak si comel nih.

Ada gaya mencari idea untuk memula bicara kan, dengan prop gelas minuman disebelah...(nasib baik tak cucuh rokok sebatang kalau tak mau nahas aku nanti)...

Tapi....kekusyukkan yang teramat itu pasal.....
 

Layan youteube rupanya...hahahaha

Hfiy...Hfiy

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998