25 USD CUMA DENGAN MENDAFTAR

by - Wednesday, January 08, 2014

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=250990
Aku dapat link nih tadi semasa tengah mengugel, yang menawarkan 25USD dengan hanya mendaftar atau signup bonus. Macam best je kan.

Dah tuh pulak diberi lagi 10USD untuk setiap referral yang join under account kita...

Memandangkan cuma daftar dan promote link,rasanya tak salah aku mencuba try test tengok. Mana tahu untung sabut timbul,untung batu tenggelam.

Tapi berdasarkan pengalaman aku yang pernah terkena sebelum ini, pencarian terpaksa diteruskan lagi untuk mendapat info mengenai theweeklypay ini.

Dalam carian di google,aku terjupa satu entri pasal theweeklypay ini dari blog Aien Hermionie yang menceritakan dengan lanjut bagaimana theweeklypay ini berfungsi dan bagaimana untuk mendapat bayarannya.

Nak tahu lanjut pergi je terjah entri blog tu bila dah baca tepuk dada tanya selera nak buat atau tidak terpulang kepada hak masing-masing.

Apa pun aku tercari-cari juga entri pasal depa yang berjaya buat cashout dari
theweeklypay nih...

p/s: sesiapa yang dah buat cashout, tolong komen atau email kat aku ok..

You May Also Like

1 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998