DAH BERSARANG RUPANYA

by - Monday, December 16, 2013


Lama tak update blog aku nih rupanya, sapai nak bersarang dah pun. Macamana nak jadi bloggers kental kalau macam nih.

Bloggers lain sehari satu entri, aku 10 hari baru nak boleh 1 entri. Mungkin kena tekadkan azam baru untuk tahun depan, minimum 1 entri sehari.

Selain dari mengelakkan blog bersawang,ianya juga bagi mengelakkan otak aku tepu dan beku :-).

Semakin hari semakin kering idea dalam kepala otak nih untuk aku ketuk keyboard.

Apa pun ada kurang lebih dua minggu untuk aku tutup 2013 dan buka lembaran 2014 dengan tekad 1 hari 1 entri.

Semoga aku mampu untuk mencapai slah satu azam aku untuk tahun depan nanti

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998