ZTE V809 SMARTPHONE

by - Tuesday, November 19, 2013

Pernah dengar jenama nih dipasaran? Seriously aku tak pernah dengar dan aku tak pernah tengok sebelum nih.


Tapi memandangkan smartphone ni dah tersenarai dalam senarai barangan yang akan diberikan untuk cabutan bertuah dinner kompeni aku, 

So aku decided untuk Google sikit pasal smartphone ini,bukan untuk dibuat review tapi sekadar untuk menambahkan pengetahuan saja.

Tak banyak yang buat review pasal model ni,tapi untuk model lain dari keluaran ZTE ada jugak la.

Dari apa yang aku Google tadi, harga ZTE nih dibawah RM400.00 produk dari China yang dipasarkan oleh Dancom.

Dan untuk dijadikan sebagai salah satu hadiah bagi cabutan bertuah aku kira boleh dikatakan berbaloi jugak la.

Cuma jangan diharap sangat la kalau performance kereta "kancil" nak disamakan dengan ferrari kan...

Lagi pun benda dah diberi percuma,kalau dapat terima dan bersyukur sudah la, kalau tak nak nanti lepas dapat bagi je kat aku.... amacam boleh?

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998