SELESAI SUDAH SATU BAB!!

by - Monday, November 11, 2013

Alhamdullilah, berjaya juga selesai satu bab untuk majlis makan malam kompeni aku tahun nih. Kalau tahun-tahun yang lepas aku cuma handle dari segi entertainment dengan hadiah,tapi tahun ini aku kena handle semua dari A sampai Z.


Dilantik secara paksa untuk menjadi chairman committee untuk event tahun ni,nak tak nak kena lah berusaha lebih sikit untuk puaskan hati semua pihak. Ingat senang ke nak bagi orang semua puas hati...

Untuk venue dah settle minggu lepas, entertainment dah assign Event Organizer, so sekarang kerja aku yang pending ialah untuk selesaikan hadiah untuk cabutan bertuah yang dalam bahasa melayunya lucky draw ;-)

Dengan budget sebanyak RM7000,aku kena dapatkan hadiah yang ada value untuk tops 20.

Kalau hangpa,agaknya apa yang hangpa boleh dapat dengan budget RM7000 nih?

Cuba lah hangpa kira tengok dengan budget banyak tuh hangpa cari hadiah untuk lebih kurang 70 orang...

Nak tengok apa aku dapat dengan budget sebanyak tuh? Cuba tengok gambaq kat bawah nih...


Hah! Amacam,boleh hangpa dapat tak? Ini antara hadiah-hadiah yang berjaya aku dapat,tool box hijau tuh jangan kira lah.


 Dan dengan budget sebanyak tuh juga aku berjaya juga dapatkan sebuah motosikal Modenas MR1...

So aku harap lepas rumah siap pahat tak berbunyi lah kut nanti...

Amacam hang pa boleh ka??

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998