KESIBUKAN MELAMPAU

by - Saturday, November 23, 2013

Salam...

Kalau mengikut nasihat blogger-blogger tersohor sekurang-kurangnya 1 hingga 3 entri sehari.

Tapi aku? 3 hari 1 entri? :-) itu pun dah kira bagus lah...

Selain dari sibuk dengan tugasan yang nak disiapkan, maklumlah kerja makan gaji kan, idea untuk "up" kan 1 ke 3 entri sehari boleh senak kepala otak perah cari idea. 

Kalaulah macam ini punya keadaan, macamana nak dapat title blogger tersohor, macamana company nak bagi buat product review, nak jemput join event atau nak dapat hadiah freee macam blogger tersohor Mr Jocko tuh.

Tadi terjah kat blog Mr jocko tengok dia dah up satu entri dapat hadiah Ninetology U9 smartphone.

Bilalah aku berpeluang nak dapat hadiah macam tuh kalau blog asyik bersawang saja nih

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998