Header Ads

KEDAI MAKANAN LAUT POPULAR DI JURU??


Kedai makanan laut popular di Juru?

Aku pada mulanya nak bersangka baik susah jugak, pasal setahu aku lah kan, kalau yang popular di Juru cuma satu kedai saja yang popular dengan makanan laut.

Tapi bila fikir-fikir balik yang lain tuh popular dengan mee udang,ketam dan sebagainya.

So secara automatik aku rasa kedai yang dimaksudkan ialah kedai makan ...

Cuba lah hangpa google image macam kat bawah ini



Pasti akan dapat jawapannya

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.