PESTA HOKI USM 2013 DATANG LAGI

by - Thursday, October 17, 2013


Wow dah nak masuk edisi yang ke 40 rupanya. lama sungguh aku tak join Pesta Hoki USM ni.

Kalau tak silap last sekali main zaman Volker Knaap jadi Coach hoki Malaysia. Masa tuh "BOSS" Mirnawan Nawawi pun tak tersenarai lagi dalam Asia Best Player kalau tak silap.

Memang banyak kenangan pahit manis kalau join tournament besar macam nih, yang pahit dah tentu lah tak pernah menang pun sejak dari sekolah sampai lah last sekali main kat tournament ni.

Tapi yang manis sentiasa banyak mana taknya, selain main untuk team sekolah, team kelab dan team bank, aku pernah gak main satu team dengan international player dari Australia.

DI ULANG!!! Main satu team dengan Mark Hager,Todd William dan Mustafa Ariffin (partner K Embaraj ngan Tai beng Hai) dulu

tak percaya???

Nah ini buktinya

Tapi walaupun international player...team kami kalah jugak...

Selain dari main dengan depa nih, rekod yang aku dengan member aku pernah buat ialah main untuk dua pasukan pada tournament yang sama...

Sapa pernah buat???

Apa pun kalau ada yang berminat nak join...

40th Pesta Hoki USM-Penang 2013 is coming soon! Mark your calendar! 

Date: 5th-8th December 2013
Venue: Minden Field, USM
Motto: Our Passion • Our Game • Our Legacy 

Untuk dapatkan borang penyertaan bolehlah muat turun  di halaman ini.

 Link Borang Penyertaan : PESTA HOKI USM 2013

atau kunjungi FB Page Rasmi kejohanan  di alamat di bawah : 


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998