NIMOTA CK9,PASAL RAMAI YANG CARI

by - Tuesday, October 22, 2013

Berdasarkan blog stat aku,ramaI yang mencari pasal motor NIMOTA CK9 nih tapi macam hang pa juga la aku pun cari guna google jugak.

Memang tak banyak info tentang NIMOTA CK9 ini di dalam blog,sebab pengguna CK9 ini ramai yang berkomuniti di facebook. Bagi yang tercari-cari info pasal CK9,apa kata terjah sini NIMOTA CK9 CLUB antara blog terawal yang buat entri pasal Nimota,tapi dah hampir setahun juga lah tak update.

Apa yang boleh aku share kat sini ialah gambar yang aku ceduk dari fb Nimota group (owner pun tak tau...) untuk hang pa jadikan ilham...itu pun kalau ada yang berminat nak guna SUPERBIKE LOOK A LIKE






Lagi pun kalau hang pa google cari image Nimota CK9 modified kat confirm tak jumpa. So kalau nak tahu lebih apa kata hang pa join saja groups NIMOTA CK9 nih di facebook

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998