KOSONG...

by - Saturday, October 19, 2013


Kosong.... ini lah yang aku dok perati dari pagi tadi.

Apa yang aku nak merepek hari pun tak tau,sejak dari on pc sampai kejap lagi nak shutdown, ilham tak dak langung.

Kalau lah macam nih setiap hari,macamana traffic nak mencurah-curah. Macamana sponsor nak bagi offer.

Entahlah.... esok hari minggu,maybe dapat rehatkan minda sikit dulu then bila tiba minggu depan mana lah tahu kut-kut idea mencurah-curah datang siapa tahu kan.

Siapa ada idea bagi lah sikit....


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998