KALAU YE PUN...AGAK AGAK LA

by - Sunday, October 06, 2013

Actually aku dapat printscreen nih dekat wall facebook.

Kalau aku repost kat group-group yang berkaitan mungkin akan jadi bahan gelak ketawa.

Atau mungkin para admin akan kata aku cuba provoke.

So aku decide just jadikan entri kat blog aku nih, bagi aku tak de masalah kalau motor CK9 tuh mampu cecah 300kmh sekali pun tapi biaq la logik akal.

Aku pun ada kawan yang pakai CK9 nih, ada join group CK9 walaupun aku tak join aktiviti depa. Banyak persoalan dan permasalahan yang diwar-warkan oleh para pemilik CK9 nih.

Tapi kalau berdasarkan printscreen nih, motor tak abis pantang boleh maintain topspeed sampai macam tuh.

Pastu boleh pulak bagitau RPM reading motor yang ada didepan tahu ada cut off atau tak. Kamon la kalau kita dibelakang camna nak tahu melainkan la ride disebelah,seiring.

Pastu dengan konfident bagi suggestion cara nak lajukan motor standard cuma dengan tukar spocket.

Sedangkan pemilik sedia ada pun ramai yang terbahak-bahak baca printscreen ni.

Jadi kalau kita bangga dengan apa yang kita ada kita tak perlu lah nak gebang tahap maksimum macam nih

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998