Header Ads

JOM SHOPPING DI KED.AI RUSZANABEAUTY #wwwkedai

irmazanna
Ruszanabeauty kini telah mengorak langkah maju setapak lagi dengan menggunakan platform eshop dari ked.ai.

Ruszanabeauty mula menceburi perniagaan online ini bermula dengan produk Jamu Susuk Dara yang kemudiannya dikembangkan lagi dengan beberapa produk lain seperti Demina, pakaiaan wanita dan kanak-kanak serta beg-beg tangan yang berkualiti dengan harga yang berpatutan.


irmazanna

Bermula dengan facebook fanpage Ruszanabeauty yang pada mulanya hanya menjual produk Jamu Susuk Dara kemudiannya mengorak langkah dengan Ruszanashoppe menjual baju,handbag dan bermacam lagi. 

Boleh like ramai-ramai,ajak kawan-kawan,sanak-saudara semua sekali kita support supaya Bumiputera sentaisa maju kehadapan.

Selain dari facebook pages, Ruszanabeauty juga sentiasa mengemaskinikan produk-produk niaga mereka melalui blog Ruszana Beauty Shoppeirmazanna

Dengan susun atur blog yang mudah bersama entri label yang senang dicari ianya telah dilawati oleh hampir 23000 pelayar internet dengan purata 150 unique visitor sehari.

Selain itu perkembangan semasa RuszanaBeauty dapat anda ikuti melalui media sosial yang lain seperti twitter dan instagram @Ruszanabeauty. jadi janga lupa follow akauntersebut untuk dapatkan informasi terkini tau..

Seperti mana diawal entri ini, RuszanaBeauty telah bertapak di platform ked.ai,sebuah platform easy friendly eshop.

Setakat entri ini,sebanyak hampir 400 jenis baranga niaga telah dimuat naik ke ked.ai/ruszanabeauty.

Jangan risau,Ruszanabeauty merupakan trusted seller dimana pihak admin ked.ai telah pun mengesahkan atau erti kata lain "VERIFIED".

Jadi tunggu apa lagi,kalau nak shopping secara online anda layari saja:

atau
hubungi irmazanna
irmazanna

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.