FORTIS AT QUE FIDELIS DINNER SEMALAM

by - Tuesday, October 22, 2013

Semalam bertempat di Traders Hotel diadakan Majlis Makan Malam yang ke 90th Old Frees Assiociation.
Majlis yang diadakan setiap tahun yang mana ianya juga menyambut hari ulang tahun penubuhan Penang Free School 197 tahun yang lalu.

Untuk OFA Hockey team,tahun ini dapat 2 table sponsor by OFA. Dibawah merupakan kad jemputan pada tahun nih

Walaupun dah dikira Old Boys,tapi malam semalam kami still dianggap junior lagi pasal boleh dikatakan 70% yang datang semalam dah tahap senior veteran.

Gambar dilobby depan banquet hall semasa registration.

Salah satu dari table kami,nombor 53.
Dan seperti biasa pastinya table kami terletak dibarisan belakang sekali.


Chinese Set Menu merupakan menu untuk dinner semalam


 Antara persembahan yang dipersembahkan semalan untuk para tetamu 
Belly dancing pun depa bagi untuk otai-otai (yang tak sedaq diri)

Dan yang paling penting table nombor 53 semalam sikit pun tak membazir makanan yang dihidang. Pantang letak saja,pasti habis. kalau pirhana tengok pun pasti menangis.





 Cuma pinggan kosong saja la yang dapat dikongsikan,kalau nak ambil gambaq apa yang dihidangkan memang tak sempat.

Baru saja pegang handphone,buka kamera pinggan dan licin.
Antara wajah-wajah hensem lagi macho yang berjaya mencipta rekod menghabiskan makanan dalam pinggan hidangan tak sampai 60saat

Geng table nih depa sopan sikit pasal ada orang perempuan sama kut kat situ.


Apa pun tahun ini OFA Hockey Team tidak pulang dengan tangan kosong, selain dari cooker diatas nih... hadiah utama semalam iaitu iPad mini juga dibawa pulang oleh salah seorang OFA hockey team

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998