BILA LAMA TAK PEGANG KAMERA

by - Monday, September 02, 2013

Ini adalah hasil bila lama tak pegang kamera dan merosakkan (edit /touchup) gambar .
Diambang merdeka hari tuh, tunggu nak tengok bunga api pada mulanya.

Dalam dok berkira-kira detik pukul 12 tengah malam, sempat lah pacak tripod kat koriddor rumah amik gambar-gambar nih.



Bila tengok hasil macam nih...dalam hati kata...
boleh la jugak hasil tangan aku nih, nak cantik marbelos macam pro tak boleh lah pasal aku tahap newbiee lagi.


Guna lens 18-135 pun milik sifu hasil barter trade 18-55. Tripod pun orang punya. Download kat laptop pun pinjam kat orang, jadi macam mana nak bergelar PROPES tional POYOGRAPER




Bila dah start ada hasil mulalah kaki tangan tak senang nak duduk....mula terpikiaq nak buat outing balik...
lagi pun stock gambar dah lama tak dak. last outing reramai pun 3 tahun sudah.
Last outing berdua dengan sifu pun tahun lepas
Tengok lah kut-kut ada masa hujung minggu nih boleh la jalan-jalan cari pasal

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998