BAHAGIAN 2 M-mode SETTING

by - Friday, September 06, 2013

Sebenarnya aku memang lama tak upload gambar-gambar kat blog. Kat facebook dengan instagram ada lah.

Lagi pun kekadang tuh rasa malas nak usung kamera, so guna je Samsung S2 yang dipinjamkan khas oleh my wife untuk ambil gambar.

Apa pun meh layan lagi sikit hasil M-mode setting yang baru aku keluarkan dari external hard disk.



NIKON D3100 / 1/250s / f5 / ISO100


NIKON D3100 / 1/250s / f5 / ISO100


NIKON D3100 / 1/1250s / f13 / ISO400 - yang nih A Setting (dah terupload sekali)


NIKON D3100 / 1/16000s / f5.6 / ISO400


NIKON D3100 / 1/16000s / f8 / ISO400


NIKON D3100 / 1/16000s / f8 / ISO400


NIKON D3100 / 1/500s / f4 / ISO100


NIKON D3100 / 1/1000s / f4 / ISO100


NIKON D3100 / 1/2s / f4.5 / ISO1600 
(nih pun terupload A-mode setting photo)

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998