31 AUG HFIY PERGI OUTING LAGI

by - Monday, September 02, 2013


31 Ogos, dalam kemeriahan sambut merdeka, sikecil handsome nih pun meriah disambut ACIK dia.
Majlis bertandang pengantin perempuan ke rumah pengantin lelaki pula di Tasek Gelugur,minggu lepas dah buat majlis akad nikah dan kenduri sebelah pihak perempuan di Baling.

Dan macam biasa Hfiy akan jadi excort aka bodyguard.
Letih nak hadang budak nih..
Cuba bayangkan dalam dok berarak ke rumah kenduri, dia sempat lagi tax chocolate hantaran....


Gambar dalam bilik acik...amacam ada gaya bodyguard tak? Sempat bergaya dengan kaca mata hitam acik Fareez dia

Walaupun dapat lelap sekejap saja semasa on the way nak pergi outdoor photoshoot, tapi macam dah dapat tidur lama. Bukak saja mata "fresh" tahap maksimum, tengok lah gaya tuh.

Dan macam biasa la, kirim salam la nak dukung. Selagi boleh berkawad,boleh berlari,boleh berjalan abis semua dia nak teroka. Yang si Umi terketaq-ketaq nak mengikut pasal pakai high heel.
 Yang ini hasil tangan aku, memandangkan aku bukan Official Photog, so ambil gambar dari jauh je la
 Lagi pun lama tak pegang kamera dan merosakkan gambar.

Gambar-gambar behind the scene pun jadilah, kalau aku pergi in front of the scene nanti Op dia nak buat apa lak??? Tak kan ambil package free ja kut....hahahaha.

Lagi pun aku mana reti ambil gambar pengantin atau gambar wedding nih semua
Yang pakai tudung merah tuh sebenarnya Official Photog depa...

Tapi kalau tak cuba mana nak tau kan...
Manalah tahu satu hari nanti ada orang offer jadi OP....




You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998