SERIBU TIGA RATUS LIMA PULUH RINGGIT SAHAJA

by - Tuesday, August 13, 2013

Gambar nih tak ada kena mengena dengan RM1350 nih, cuma amik semangat dan buat motivasi saja


Cuma perlukan RM1350 sahaja untuk dapatkan rupa bentuk macam ini. Ini adalah gambar yang aku ambil dari Facebook page Palex atau boleh terjah bolg depa kat SINI
Jangan terkezut bila Yamaha FZ150 mampu ditansformkan menjadi ala-ala Superbike. Kalau tak mampu nak beli superbike dapat jadikan motor aku seakan-akan superbike pun kira ok lah kut.
RM1350 berbanding dengan hampir RM5000 untuk menjadikan ianya clone R15 coverset original...
Maybe ada yang mampu ada yang tidak dan semuanya terpulang pada tuan punya motor tuh sendiri lah.
Kalau aku dapat transform jadikan macam nih pun jadilah...cost transform dengan kos pergi dan balik KL dengan motor rasanya tak sampai pun RM2000 pun. Awat la kat Penang atau Kedah tak dak orang jual benda nih!!
Tapi kalau yang mampu tak salah kalau pasang coverset R15 sama ada V1 atau V2.

Dan kalau diikutkan ramai diantara pemilik motor nih yang mampu untuk memiliki motor yang berkuasa lebih dari 150cc.

Mana taknya kalau motor nih depa beli cash dalam RM7000 campuq pulak dengan kos modified,tukaq tayar,tukaq rim rasanya paling tidak pun motor 250cc dah mampu depa ambil cash on the road.

Tapi lain orang lain minat dia kan...tepuk dada tanya selera



You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998