PERGH HEBAT BRADER NIH...

by - Friday, August 16, 2013

Memang hebat brader nih bukan saja pasal dia belasah isteri dia dalam lift hospital dan didepan anak-anak tapi cuba tengok gambaq nih, relax ja dia senyum.

Dah tu tak mengaku pulak pada pertuduhan...

Seorang penjawat awam mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret di sini atas tuduhan sengaja menyebabkan kecederaan terhadap isterinya di dalam lif sebuah hospital di sini, empat hari lepas.   Mohammad Affandi Ismail, 36, pegawai veterinar di Jerantut, Pahang dituduh mencederakan isterinya itu di dalam lif di Hospital KPJ Bandar Perda di sini pada kira-kira 4 petang, 12 Ogos lepas.   Dia dituduh mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum satu tahun atau denda sebanyak RM2,000 atau kedua-duanya, jika sabit kesalahan.   Majistret Ariff Mohamad Shariff membenarkan tertuduh yang tidak diwakili peguam diikat jamin RM5,000 dengan seorang penjamin dan menetapkan 12 Sept untuk sebutan semula kes.   Tertuduh membayar wang jaminan itu.   Pendakwaan dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya Suhaimi Ibrahim.  - Bernama
Sedang kan si Vivian awek si Alvin tuh yang boleh tersenyum tersengih masa berbogel, yang tak malu pertonton aksi seks dalam video blue tapi bila dipanggil ke SKMM, dia pun tak cukup ruang nak sembunyi muka...
Tengok brader nih chill ja macam tak bersalah langsung.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998